Eiendomsmegling advokater og markedsføring

Since 1990, our multidisciplinary team of real estate consultants, surveyor architects and attorney work in synergy to offer you an integral, efficient and personal service so you can buy, build or sell your property with complete confidence removing any possible risks. Conveyancy is free of charge for our buying clients and the obligatory energy certificate is free for sellers.

How can we help you? Feel free to consult our lawyer: dianiumlex.com

 

                        

    ROBERTO ROSELLÓ Appraiser/Marketing                     ANNEMARIE BAKKER Attorney

                         

                                                                                              

LAURA MENGUAL Sellers Agent                                            CARMEN MENGUAL Office management / After sales

                                          

Testimonial

Conny Bruneel and family from Belgium

"★★★★★ ZEER tevreden over deze bureau. Wij hebben gebouwd met deze mensen en konden altijd rekenen op hun afspraken. Alles werd tot in de puntjes opgevolgd en doorgestuurd naar ons in (Belgie). Om te bouwen of een huis aan te kopen zijn deze mensen zeker te vertrouwen en werken ze met zeer mooie en degelijke materialen, echt een aanrader!!! Ze helpen je ook om alles in orde te brengen van bijhorende papieren en zaken. Ook achteraf is het hun niet te veel om nog zaken te regelen en dit vinden wij heel belangrijk want wij zijn de taal niet machtig. Wij verblijven van februari in ons vakantiehuis te Denia en zijn trots en vol lof van ons mooi modern huis.Wij zijn Annemarie en Roberto en Companie heel dankbaar. Delen."

 

Fyll ut skjemaet under og motta meldinger om egenskaper av interesse.

Velg område
Type bolig
maksimal pris
Soverom
Baderom
Send
Sending...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept Mer Info